menu

2e zakt op lijst…

Bestuursmededeling Geplaatst door

27/10 in de uitwedstrijd tegen LAC Frisia wist het 2e geen punten mee naar huis te nemen. Voor rust stond het nog met 1-0 voor en zelfs na rust werd gelijk de 2-0 gemaakt mar daarna trad het verval in met uiteindelijk een 3-2 nederlaag tot gevolg.

20/10 nu wist het 2e uit het nog verdere Winschoten de 3 punten mee te nemen het werd maar liefst 1-4! Na het kampioenschap vorig jaar in de 1e klasse weet het 2e met een aantal nieuwe spelers uit de JO19-1 de koppositie in de hoofdklasse in te nemen.

13/10 opnieuw wist het 2e de winst binnen te halen met een 3-1 overwinning werd ditmaal Rolder Boys aan de kant gezet hierdoor staat het 2e nu keurig 2e in de hoofdklasse

6/10 na twee maal gelijk spel wist het 2e vanuit het verre Coevorden vandaag de 3 punten mee naar huis te nemen. het werd 3-6 tegen Raptim nadat het bij rust 0-3 stond. Na de promotie vorig jaar draait het 2e bovenin m in de hoofdklasse.

30/9 LSC 1890 -2 had vanmiddag de eer om in de nieuwe klassieke outfit af te trappen tegen Gomos.

Na een korte periode van miscommunicatie in de achterste lijn van LSC, hetgeen leidde tot een schot op de paal van Gomos, trok LSC het initatief naar zich toe. Kansen bleven uit tot in de 25ste minuut toen de opkomende laatste man Niels onrechtmatig werd gestopt. De door Jesper afgelegde vrije trap werd door Aaron met een schitterend afstandsschot binnen geschoten.

In de tweede helft bleef LSC het initiatief houden, maar pogingen van onder andere Camiel en Lennard troffen geen doel. In de 61ste minuut werd goed combinatiespel door Jolt perfect afgerond, maar voor iedereen onbegrijpelijk werd de goal vanwege buitenspel afgekeurd.
Gomos werd dominanter en de druk op LSC werd opgevoerd. En waar Jesse in de 79ste minuut nog als winnaar uit de bus kwam in een zogenaamde 1 tegen 1 situatie, moest hij vijf minuten later alsnog de bal uit zijn doel halen na een verdiende gelijkmaker van Gomos.

Met het gelijke spel nam geen van beide verenigingen genoegen en werd de aanval nadrukkelijk opgezocht. Ruimtes werden groter en spanning steeg. In de laatste minuut brak LSC opnieuw uit en scoorde maar wederom werd de goal volledig onterecht afgelast wegens buitenspel. Een spannende wedstrijd eindigde zodoende in de ogen van LSC een onterecht gelijkspel.

Volgende week staat de uitwedstrijd tegen Raptim op het programma en zullen de spelers wederom aan de bak kunnen.

  • Deel dit artikel