menu

Voor 3 sept. definitieve indeling jeugd incl. meiden

Bestuursmededeling Geplaatst door

Update 26.08.2016

We werken aankomende week toe naar een definitieve indeling. Nog even geduld.

Hierbij nog 2.0 van de VOORLOPIGE indeling jeugd seizoen 2016-2017. De indeling blijft voorlopig tot de eerste wedstrijden zullen beginnen. Na de vorige publicatie hebben we nav opzeggingen/ overschrijvingen/ voorkeuren/ indeling selectie’ s nog enkele aanpassingen gedaan. Tevens hebben we de gehele indeling vergeleken met de ledenadministratie. Volgens ons zijn we helemaal up to date. De bijzonderheden hebben wij vermeld bij de indelingen. Leden die zich nog hebben opgegeven als potentieel lid, leden die dispensatie willen (wij vragen dat aan bij de KNVB) en spelers die nog niet bij de ledenadministratie bekend zijn (gaarne zsm contact secretaris jeugd). We hebben echter altijd jullie inbreng nodig om het ook up to date te houden dus schroom niet ons te contacten.

Voor bijzonderheden  gaarne contact opnemen met:  secretarisjeugd@lsc1890.nl

Uiteindelijk hebben wij 3xA, 5xB, 6xC, 6xD, 9xE, 7xF en MB1/MC1/MD1 en ME1 weten in te delen.

Bij de E en F heeft de KNVB sommige teams in een andere klasse ingedeeld dan onze intentie is, dit blijft zo. KNVB hanteert een matrix waarop deze uitkomst is gebasseerd.

Wij wensen iedereen een hele fijne zomer en dat we met z’n allen weer een prachtig seizoen 2016-2017 mogen beleven waarbij we prestatie en plezier in balans proberen te brengen.

Met een hartelijke voetbalgroet Jeugdafdeling

A-jeugd

B-jeugd

C-jeugd

D-pupillen 2016-2017

E-jeugd

F-jeugd

Lytse Spilers 2016-2017

Meiden 2016-2017

  • Deel dit artikel