menu

LSC naar 1e klasse na winst op TEVV (2-3)

Bestuursmededeling Geplaatst door

In een prachtige ambiance gaat LSC vol op de aanval, in de 12e minuut rond Arvid Osinga goed af na een diepe bal van Zwaga 0-1, die een aantal minuten later de gele kaart ontvangt na een counter van TEVV. Uiteraard op blijven letten, TEVV wordt sterker inmiddels 35-ste minuut. Aanvoerder TEVV wordt vervangen en niet snel daarna krijgt Andy de Vries een zeer goeie kans maar schot wordt uiteindelijk tegen gehouden. In 40-ste minuut geel voor nr 6 TEVV Westerhof.

Vlak voor rust een tweetje Osinga en De Vries waarbij de laatste de bal weer niet in het netje weet te deponeren, Gelijk daarna Arvid maar ook die kan het net niet laten bollen. Met de kleinst mogelijke voorsprong gaan de blauwhemden rusten. Hoofdtrainer Holander voert noodzakelijke dubbele wissel door. De Boer voor Boorsma en Zijda voor B.Bok.

TEVV komt goed uit de startblokken en maakt na een bal door centrum de 1-1 door nr19 Bakker. LSC hersteld zich. 67-ste minuut lange bal Westerdijk wordt beheerst/ geweldig  ingeschoten door wissel Zijda. Gelijk wordt Westerdijk gewisseld voor Jansen.79-ste minuut en beide teams zijn door alle wissels heen. Iedereen zal tot op het tandvlees moeten gaan. Verlosser Arvid Osinga maakt er gewoon 1-3 van in de 84-ste minuut. Na combinatie Han-Benjamin-Arvid. Kan het nog mis…..TEVV krijgt penalty in 89-ste minuut,  raak…2-3. Nog aantal minuten blessuretijd en dan is het tijd. svcLSC1890 dankt Joure en gaat in het seizoen 2016-2017 1e klasse spelen.

Iedereen die LSC een warm hart toedraagt feliciteert trainers/ begeleiders en spelers van dit 1e team. Een lang gekoesterde wens gaat in vervulling…..en dat straks op een geheel nieuw kunstgrasveld.

lsc

Lsc is goed vertegenwoordigd, tevens volop jeugd A, B en C aanwezig. Ook die willen in de toekomst 1e klasse spelen. Natuurlijk prachtig om A-speler Brian Bok in de basis opstelling terug te zien. Naast andere spelers die de jeugdafdeling hebben doorlopen.

 

IMG-20160612-WA0005

Feest na de 1-3 van Arvid.

CkwWHs2UoAMOUwF CkwWHs2UoAAFrf2 CkwWHszUgAEfXZj FEEST>>>>>>>>>>>>>>>>>>

  • Deel dit artikel