menu

TRAPT AF: LSC EK- Pool

Tot 20:00

In het teken van de actie ‘LSC 1890 Trapt Af’ hebben wij besloten om een EK-Pool op te zetten. Deelname is 5 euro! Hiervan gaat 4 euro naar LSC Trapt-Af  en gaat er 1 euro in de te winnen geldpot.

Om te kunnen deelnemen aan de EK-pool kun je gebruik maken van het aanmeldformulier. Na het overmaken van de kosten komt de uitleg over de inschrijving binnen op je e-mailadres. Gebruik dus een geldig e-mailadres en om het leuk te houden, schrijf je in met eigen naam (geen Nicknames) Inschrijven kan tot en met 10 juni 21:00 uur, dan trappen Frankrijk en Roemenië het toernooi opgang.

Naast de pot, die uiteraard voor de winnaar is, zijn we druk bezig met meerdere sponsoren om leuke extra prijzen te verzorgen. Naarmate het Europees Kampioenschap dichterbij komt, worden deze bekend gemaakt. Houd de website dus in de gaten.

Wij hopen dat dit het leed van het ontbreken van het Nederlands Elftal op het Europees Kampioenschap een heel klein beetje doet vergeten en hopen op massale deelneming vanuit LSC 1890.

Dennis Betten & Ilan Boot

Schrijf je in via!

https://lsc1890.nl/lsc-1890-trapt-af-ek-pool/

  • Deel dit artikel