menu

Actie statiegeld flessen!!!

Nieuws Geplaatst door het bestuur

Het seizoen begint weer en dus ook weer de statiegeldactie!!!!

Nu dat  alle jeugdspelers voorzien zijn van een nieuw tenue, presentatiepak en tas – voorkomend uit de sponsorsamenwerking met 123inkt.nl – zal de unieke en uniforme uitstraling van onze vereniging nog zichtbaarder zijn. Wij denken een mooie stap die opvolging verdient……

Komend voorjaar zal is de start van de nieuwbouw van onze kleedaccomodatie een van de volgende stappen. De kosten van de bouw worden gedragen door de gemeente SWF, maar de inrichting zal deels door de vereniging opgebracht moeten worden. Alle mogelijke inkomsten, waaronder de ‘flessenactie’, zullen dan ook aangewend worden voor de inrichting van de nieuwe kleedaccomodatie alsmede het verder financieel mogelijk maken van de aanleg van het tweede kunstgras.

Op dit moment staan we op 5600 flessen, dus 1400 euro. We hopen – eigenlijk is het moeten – voor 1 januari 2018 2000 euro, dus 8000 flessen te hebben gespaard. Dit moet makkelijk te realiseren zijn als iedereen, spelers , ouders, familie etc actief meedoen aan de actie. De gesponsorde tas biedt namelijk ruimte genoeg om iedere training en wedstrijd een aantal flessen mee te nemen.

Wij wensen iedereen een mooi, sportief maar bovenal plezierig voetbalseizoen en zien jullie graag – met flessen – op de velden van de mooiste vereniging.

Bestuur LSC 1890

  • Deel dit artikel