menu

LSC 1890 op weg naar periodetitel

Nieuws Geplaatst door het bestuur

Beste sportvrienden,

Ook komende zondag heten wij u hartelijk welkom op het Sportpark Leeuwarderweg in Sneek. Voor LSC 1890 staat vandaag de derde thuiswedstrijd op het programma tegen V.V. Peize. Wij wensen de gasten uit Drenthe en onze scheidsrechter van harte welkom in Sneek.

Dankzij het 1-1 gelijkspel vorige week in de uitwedstrijd tegen ASVB én doordat de concurrentie punten liet liggen mag LSC vandaag als koploper gastheer zijn van VV Peize. Een mooie opsteker voor de mannen van trainer Erik van der Meulen. Vandaag heeft LSC 1890 kans om goede zaken te doen in de strijd om de eerste periodetitel.

Peize speelt al voor het elfde achtereenvolgende seizoen in de tweede klasse. Dit jaar staat de 65- jarige Henk Veenhof aan het roer. Dat deed hij al eerder, want de ervaren en bevlogen Veenhof was eind jaren ’80 ook trainer van de Drenten. Zijn ploeg zal er alles aan gelegen zijn om de blues een lastige middag te bezorgen en de laatste plaats te verlaten. Dat Peize garant kan staan voor spektakel laat het resultaat van vorige week zien: 4-4 tegen Jubbega met drie goals van Peize in de eindfase van de wedstrijd.

Wat embleem betreft wint Peize van LSC, want een dergelijk fraai embleem verwacht je eerder bij een rugbyclub uit Wales dan een voetbalclub uit het noorden van Drenthe. Daarentegen kunnen weinig clubs het stijlvolle sportpark van LSC 1890 overtreffen. Op die punten een remise, maar op het veld? We gaan het vanmiddag zien. 

Uiteraard is er gelegenheid om in ons sfeervolle restaurant de enige echte Nederlandse klassieker Ajax-Feyenoord te bekijken onder het genot van een hapje en een drankje. Kortom alle ingrediënten zijn aanwezig voor een heerlijke voetbalmiddag!

We wensen u een prettige en sportieve wedstrijd toe.

  • Deel dit artikel