menu

Udate: 130 jaar LSC festiviteiten voor de jeugd afgelast

Nieuws Geplaatst door het bestuur

UPDATE:

Vanwege het coronavirus is het helaas niet mogelijk om onze festiviteiten door de laten gaan. Aangezien we het hele jaar nog 130 zijn, zullen we kijken wanneer het een geschikt moment is om deze festiviteiten opnieuw in te plannen. Voor nu, pas goed op jezelf en blijf gezond!

Jeugdcommissie LSC1890

.

.

.

Onze mooie club bestaat 130 jaar en dat moet gevierd worden! Daarom gaan we voor onze jeugd twee leuke evenementen organiseren. Een feest voor de jongste jeugd (en ouders) in Club1841!! Dit is voor de jeugd t/m JO12 en MO13. Voor de jeugd vanaf JO13 en MO15 is er een FIFA toernooi!

FIFA Toernooi

Allereerst is er voor onze oudere jeugd (vanaf JO13) een professioneel FIFA toernooi op zaterdag 4 april van 17.30 – 21.30 in de kantine van LSC. Er is plaats voor 80 deelnemers. Wie bekroont zich tot de beste esporter van LSC?? Ga de uitdaging aan en schrijf je snel in, want vol = vol! Deelname bedraagt 5 euro, dit is inclusief hapjes en drinken.

Inschrijven kan via deze link: https://weplayesports.events/lsc1890

Feest in club 1841 op zaterdag 18 april

Voor onze jongste jeugd t/m JO12 en MO13 organiseren we op zaterdag 18 april een gezellige kinderdisco in Club1841! Van 16.00 – 18.00 kun je samen met je team lekker feesten! Er zijn leuke spelletjes en prijsjes te winnen! En we zorgen voor drinken en wat lekkers. De entree bedraagt 5 euro.

De ouders mogen ook komen en kunnen in het naastgelegen Neighbours onder het genot van een drankje gezellig samen zijn. Hier zullen de ouders uitgedaagd worden om mee te doen met de LSC pubquiz, terwijl de kids zich lekker een deur verder vermaken.

Je hoeft je niet aan te melden, maar het leukste is als je met je hele team komt natuurlijk! Leuk voor de teambuilding!

  • Deel dit artikel