menu

Toernooien

Hieronder vind je alle toernooien waar teams op ingeschreven zijn. Onder dit overzicht vind je de afspraken die wij hier over gemaakt hebben met elkaar. Voor vragen kan je terecht bij de coordinator jeugdtoernooien Foppe Dotinga.

Heel veel plezier!

KLIK HIER   Toernooi-overzicht-2017-per-20170609


Jeugdvoetbaltoernooien Procedure

Uitgangspunten:

Procedure:

 1. Jaarlijks maakt de CJT een excellijst met alle teams met daarbij horende niveau van elk team
 2. Wanneer er een toernooi binnenkomt (via mail) beoordeeld de CJT of dit een geschikt toernooi is en voor welk team. Hier wordt naar de volgende punten gekeken:
  1. Niveau
  2. Hebben we hier eerder aan meegedaan (manier van organiseren)
  3. Plaats, niet te ver weg voor de jongere jeugd. Op verzoek van een team kan dit verschillen, sommige teams willen graag naar het buitenland.
 3. CJT gaat zelf ook actief opzoek naar toernooien en onderhoudt contacten met verenigingen waar we eerder zijn geweest om te zien of we eventueel weer kunnen komen.
 4. Wanneer toernooi geschikt geacht wordt, schrijft de CJT de teams in. De CJT is tot dan toe ook contactpersoon naar de organiserende club toe
  1. F, E, D en C teams worden ‘automatisch’ ingeschreven, dus hier wordt niet van te voren overleg gepleegd met de coaches
  2. Voor B en A teams wordt eerst via de coördinatoren gevraagd of ze animo hebben voor een bepaald toernooi.
 5. Toernooien georganiseerd door LSC 1890 zelf worden ook verwerkt in de excellijst.
 6. Alle toernooien waar de CJT een team voor heeft aangemeld, wordt verwerkt in de excellijst. Deze lijst wordt een paar keer per jaar naar de coördinatoren gestuurd en wordt gepubliceerd op de website.
 7. De coördinatoren sturen deze lijst door naar de coaches.
 8. Na zes weken voor aanvang van een toernooi kan er niet meer worden afgezegd. Alle toernooien worden op tijd bekend gemaakt naar de coaches en LSC verwacht dan ook dat iedereen gaat. Het is voor een organiserende vereniging zeer vervelend als er een team uitvalt.
 9. De CJT hoort graag achteraf hoe het toernooi is geweest (kleine evaluatie).