menu

LSC 1890 Lytse Spilers

Algemeen 2018-2019

We trainen op de woensdagen van 15.00-16.00 uur op het hoofdveld. Op de zaterdagen spelen we op veld 2 van 08.45 tot 10.30

Omdat er vele nieuwe leden bij zijn, hier een overzicht van hoe het in zijn werk gaat:

  • Dat betekent: aanwezig om 8.30u. op de zaterdagen. De tassen en vlaggen staan dan klaar bij de tribune, aan de kant van het hoofdveld. De coördinatoren doen de indeling. Indien nodig moet er soms een jongetje of meisje van team wisselen, als er bijvoorbeeld een afwezige is.
  • Rond 8.45u starten we dan met de muziek en lopen naar het veld achter de tribune.
  • Graag zien we op ieder veld een van de ouders als begeleider
  • Na de tweede wedstrijd kunnen de voetballertjes even een glaasje limonade drinken die dan klaar staat. Na de derde wedstrijd worden er penalty’s getrapt. Kinderen staan bij hun eigen land op een rijtje, kinderen die het leuk vinden mogen om beurten keepen.
  • Het is erg fijn als aanwezig publiek helpt met opbouwen en opruimen, dus om de gebruikte veldjes (goal, pionnen) mee te nemen richting de tribune. Iedere Spiler neemt twee penalty’s, de ouder met het papier vult deze score per Spiler op dit formulier in, waarna het aan een van de drie coördinatoren wordt gegeven.
  • Om de opbouw wat sneller te laten verlopen willen we jullie vragen om af en toe mee te helpen, vele handen maken licht werk. Wanneer je aan de beurt bent is afhankelijk van in welk team je lytse spiler speelt.
  • Het is fijn als ouders afwisselend een tas shirtjes meeneemt om te wassen. Dit wel even doorgeven aan de coordinator voor je vertrekt en de zaterdag daarna natuurlijk niet (te) laat aankomen met de schone shirts.

Indien nodig kunnen teams qua samenstelling worden gewijzigd, om zoveel mogelijk kinderen veel speelplezier te gunnen.

Afmelden voor zaterdag(en), bij ziekte of anders, is wel erg belangrijk, graag een mailtje naar dit adres: lytsespilers1890@gmail.com

Van ?  december 2018 t/m ? februari 2019 muv kerstvakantie) trainen in het zaaltje burgemeester De Hooppark van 16-17 uur.

Wij wensen iedereen heel veel plezier!

Hartelijke groet,

 

 

 

 

 

 


Op de foto staan: