menu

LSC 1890 Lytse Spilers

Algemeen

We trainen op de woensdagen van 15.00-16.00 uur op het veld daarna ook weer op de zaterdagen , zie hieronder.

Omdat er nieuwe leden bij zijn, hier een overzicht van hoe het in zijn werk gaat:

  • Dat betekent: aanwezig om 8.30u. op de zaterdagen. De tassen en vlaggen staan dan klaar bij de tribune, aan de kant van het hoofdveld. Tsjerk, Cees, Tonny, Dirk-Jan, en ik zelf zullen druk bezig zijn om te controleren of teams compleet zijn en om ouders te vragen de score van een team bij te houden. Indien nodig moet er soms een jongetje of meisje van team wisselen, als er bijvoorbeeld een afwezige is.
  • Rond 8.45u starten we dan met de muziek en gaan we voor de tribune langs naar het grasveld achter de tribune.
  • Er zijn steeds drie wedstrijden van ieder 15 minuten. In de world league spelen we met 3 tegen 3 en in de europa league spelen we 4 tegen 4, beide zonder keeper.
  • Graag zien we op ieder veld een van de ouders als scheidsrechter
  • Na de tweede wedstrijd kunnen de voetballertjes even een glaasje limonade drinken die dan klaar staat. Na de derde wedstrijd worden er penalty’s getrapt. Kinderen staan bij hun eigen land op een rijtje, kinderen die het leuk vinden mogen om beurten keepen.
  • Het is erg fijn als aanwezig publiek helpt met opbouwen en opruimen, dus om de gebruikte veldjes (goal, pionnen) mee te nemen richting de tribune. Iedere Spiler neemt twee penalty’s, de ouder met het papier vult deze score per Spiler op dit formulier in, waarna het aan een van de drie coördinatoren wordt gegeven.
  • Om de opbouw wat sneller te laten verlopen willen we jullie vragen om af en toe mee te helpen, vele handen maken licht werk. Wanneer je aan de beurt bent is afhankelijk van in welk team je lytse spiler speelt.
  • Het is fijn als ouders afwisselend een tas shirtjes meeneemt om te wassen. Dit wel even doorgeven aan KP voor je vertrekt en de zaterdag daarna natuurlijk niet (te) laat aankomen met de schone shirts.

Indien nodig kunnen teams qua samenstelling worden gewijzigd, om zoveel mogelijk kinderen veel speelplezier te gunnen.

Er is gekozen voor twee competities, omdat er nu wat meer kinderen mee doen en omdat de kinderen zo meer op hun eigen niveau kunnen spelen. Qua topografie klopt het misschien niet helemaal, maar de kleuren van de shirts gaven toch de doorslag.

Tevens zullen we de spelers van de world league laten wennen aan echte wedstrijden: we organiseren een aantal uitwedstrijden voor ze waarin ze als een team kunnen spelen tegen een ander F team. Deze wedstrijden staan op het schema, we zullen hier ook nog over communiceren.

Afmelden voor zaterdag(en), bij ziekte of anders, is wel erg belangrijk, graag een mailtje naar dit adres: lytsespilers1890@gmail.com

Wij wensen iedereen heel veel plezier!

Hartelijke groet,
Seizoen 2016-2017

 

 

Winnaars van de Penalty bokaal:

1) Hugo Perez
2) Devin Postma
3) Wouter Kuijt

 

 

 

 

 


Download teamfoto

Op de foto staan:

Stand

#
team
G
W
GL
V
P
DV
DT
PM

Programma

 
datum
tijd
thuis
uit

Uitslagen

 
datum
tijd
thuis
uit
thuis
uit