menu

LSC 1890 Lytse Spilers

Algemeen 2019-2020
Welkom op de pagina van de lytse spilers. Hieronder kun je lezen hoe svcLSC1890 de lytse spilers georganiseerd heeft. Wij wensen de spelers en de ouders veel plezier toe bij onze vereniging.

Trainingen
De trainingen zijn op de woensdagen van 15.00-15.45 uur op het hoofdveld onder leiding van opleidingsverantwoordelijke Daan Daniels. Gewoon in eigen sportkleding, liefst voetbalschoenen of schoenen met nopjes. Muv winterperiode dan trainen ze in het zaaltje bij Burgemeester de Hooppark (naast zwembad), zie hieronder.

Zaterdagen
Op de zaterdag spelen de spelers altijd thuis in wedstrijdjes in eigen sportkleding muv het shirt. Op de zaterdag aanwezig om 8.30 uur op de club. De tassen met shirts (landenteams) en vlaggen (landen) staan dan klaar bij het restaurant. De coördinatoren doen de indeling. Indien nodig moet er soms een jongetje of meisje van een team wisselen, als er bijvoorbeeld een afwezige is.

Rond 8.45u starten we dan met muziek en lopen de spelers met hun team en de vlag naar het veld achter de tribune.

Graag zien we op ieder veld een van de ouders als begeleider

Vervolgens zal het volkslied gespeeld worden en staan de spelers met hun team achter de vlag. Vervolgens worden er wedstrijdjes gespeeld.

 • Na de tweede wedstrijd kunnen de voetballertjes even een glaasje limonade drinken die dan klaar staat. Na de derde wedstrijd worden er penalty’s genomen. Spelers staan bij hun eigen land op een rijtje, kinderen die het leuk vinden mogen om beurten keepen.
 • Iedere speler neemt twee penalty’s, de ouder met het papier vult deze score per speler op dit formulier in, waarna het aan een van de coördinatoren wordt gegeven.
 • Om de opbouw wat sneller te laten verlopen willen we jullie vragen om af en toe mee te helpen, vele handen maken licht werk. Wanneer je aan de beurt bent is afhankelijk van in welk team je kind speelt.
 • Het is fijn als ouders afwisselend een tas shirtjes meenemen om te wassen. Dit wel even doorgeven aan de coordinator voor je vertrekt en de zaterdag daarna natuurlijk niet (te) laat aankomen met de schone shirts of op de woensdag inleveren in de wedstrijdkamer
 • Indien nodig kunnen teams qua samenstelling worden gewijzigd, om zoveel mogelijk kinderen veel speelplezier te gunnen.

  Afmelden voor zaterdag(en), bij ziekte of anders, is wel erg belangrijk, graag een mailtje naar dit adres: lytsespilers1890@gmail.com. De coördinatoren maken een schema welke zaterdagen er gespeeld wordt.

  Training winter
  Van 11 december 2019 t/m 26 februari 2020 muv kerstvakantie op woensdagen trainen in het zaaltje burgemeester De Hooppark. Afhankelijk van de hoeveelheid spelers worden er twee groepen gemaakt groep 1 van 14.45 tot 15.20 en groep 2 van 15.25 tot 16.00 uur. De coördinatoren hebben de groepsindeling gemaakt en iedereen gemaild. Anders te bereiken via lytsespilers1890@gmail.com.

  Data zaterdagen op het veld najaar 2020
  21 sept
  28 sept
  5 okt
  12 okt

  2 nov
  9 nov
  16 nov
  23 nov
  30 nov
  7 dec.

  Wij wensen iedereen heel veel plezier!

  Hartelijke groet,


  Download teamfoto

  Op de foto staan: