menu

Kledingshop

Wedstrijdkleding jeugd

Met ingang van het nieuwe seizoen krijgen álle pupillen- en juniorenleden (muv lytse spilers) een kledingpakket van 123 Inkt in bruikleen en spelen alle jeugdteams in dezelfde tenues. Dat ziet er super professioneel uit, het past bij de uitstraling en ambitie die we als club hebben en de nieuwe kleding is prachtig!

Het kledingpakket bestaat uit een sporttas, een presentatiepak, een voetbalbroekje en voetbalsokken. ( Elk team krijgt een teamtas ter beschikking met daarin de wedstrijdshirts). Het vertegenwoordigt een waarde van ruim € 100,– en wordt daarom uitgereikt aan één van de ouders of wettelijke vertegenwoordigers van spelers die onder de 18 jaar zijn. Ben je 18 jaar of ouder neem dan je ID-bewijs mee dan mag je je eigen kledingpakket ophalen.

Er wordt bij de uitgifte getekend voor ontvangst. De Bruikleenovereenkomst geldt voor een periode van 3 jaar. De bruikleenovereenkomst en alle info komt ook op de site van LSC te staan dus hou die in de gaten! Vul de Bruikleenovereenkomst alvast in en neem hem mee.

Voor ruilen kleding, kapotte kleding of nieuwe leden gaarne een mail naar: gerrit.lsc1890@ziggo.nl

Trainingskleren en wedstrijdkleding senioren

Uiteraard blijft de shop ook beschikbaar voor overige LSC kleding voor trainingen of wedstrijden (senioren).

Maak hier gebruik van 25% korting op de inkoopprijs voor de club! (rechtstreeks bestellen bij Textielstra levert ‘slechts’ 10% op voor de club).

Zo bestelt u de kleding:
1. Ga naar de website LSC Shop en zoek daar de LSC artikelen die u wilt bestellen.
2. Vul de gewenste artikelen in op het Excel formulier
3. Deze mailen naar ons naja2415@ziggo.nl
4. Wij gaan dan alles bestellen en zodra het binnen is krijgt u een mail.
5. Bij ophalen graag contant afrekenen

Tot we een nieuwe bestelprocedure hebben kunt u bijgevoegd Excel bestand gebruiken. Hierop staan de artikelen waar de meeste vraag naar is. Mocht u toch iets anders willen bestellen dan kan dat natuurlijk altijd. Op de LSC shop staan alle artikelen afgebeeld die we kunnen leveren.

Heeft u vragen over het bestellen? Stuur dan een mail naar Esther Boorsma: naja2415@ziggo.nl