menu

Informatie omtrent Sneeker Classics – Lucky Ajax

Nieuws Geplaatst door Dennis Betten

Beste sportvrienden,

Dit weekend staan de LSC Classics met de jubileumwedstrijd ‘Sneeker Classics vs Lucky Ajax’ op het programma. Om 18.00 uur openen we de poorten van ons sportpark en zal de wedstrijd om 19.00 uur beginnen onder leiding van Hessel Steegstra.

Entree
De entree van het sportpark is alleen aan de Leeuwarderweg door de klassieke ingang. Het sportpark is alleen te betreden met een geldig toegangsbewijs. Wij adviseren u om lopend te komen en op tijd.

Auto Parkeren
Komt u naar het sportpark met de auto, dan kunt u deze parkeren op het Normandiaplein (vanaf 18.00 uur gratis parkeren) of bij het zwembad gelegen aan het Burgemeester de Hooppark 4.

Fietsenstalling
Het sportpark blijft namelijk fietsvrij. Komt u met de fiets dan adviseren wij u om deze te plaatsen bij zwembad ’t Rak of bij Optisport in de fietsenrekken. U kunt dan over het schelpenpaadje via het Hertenkamp lopen naar de ingang. Komt u vanuit het centrum dan kunt u de fiets ook kwijt op het schoolplein van de Bonifatiusschool gelegen aan de Leeuwarderweg.

Veiling&Verloting
Tijdens de wedstrijd kunt u loten kopen voor de verloting, enkel contant. Aan het eind van de wedstrijd kunt u de gewonnen prijzen ophalen in de wedstrijdkamer. De prijzen zijn direct op te halen (of op zondag). Na afloop van de wedstrijd vindt in de feesttent een veiling plaats met grandioze prijzen onder leiding van Tim Douwsma en zal de muziek worden gedraaid door Betten, Bootje en de Rest.

Druk op de afbeelding om te vergroten

  • Deel dit artikel