menu

Indeling jeugdteams

Update 12 september 2018

In de zomer hebben we veel nieuwe leden mogen begroeten. Bij de selectieteams zijn keuzes gemaakt. Hierbij de indelingen.

Update 01 juli 2018

Nog steeds zeggen leden op en komen er nieuwe leden bij. Tevens zijn bij selectie teams nog keuzes te maken op basis van straks bekerwedstrijden en trainingen. Het blijven selectieteams derhalve kunnen gedurende het seizoen keuzes gemaakt worden tussen 1e en 2e teams. De JO19-3 en JO17-3 en JO13-3 dienen nog nader gevuld te worden. Hierbij laatste update voor we de zomer in gaan daarna zal met nieuwe opgedane informatie voor de 1e competitiewedstrijd de definitieve indelingen gepresenteerd worden.

Update 25 juni 2018

Helaas moesten we wegens te kort aan spelers de 17-5 en de 15-5 en de 10-4  opzeggen. Vervolgens hadden we de plicht om de overgebleven spelers goed in te delen. Tevens dienden in een aantal andere leeftijdslagen op persoons niveau nog beslissingen genomen te worden. Nog steeds zijn er we er niet helemaal uit vooral bij selectieteams dienen nog keuzes gemaakt te worden. We beseffen allen dat er nu even rust moet zijn en dat we na de zomer die keuzes moeten maken of er komen bij de let’s start weer nieuwe inzichten naar voren. Ook is het niet altijd gelukt om de volledige zorgvuldigheid in communicatie te betrachten. Onze excuses hiervoor maar met een beperkte groep vrijwilligers sluipen deze onvolkomenheden helaas erin.

Update 7 juni

Wederom opzeggingen met coulance

Update 3 juni

Verwerking van aantal overschrijvingen en opzeggingen met coulance

Update 31 mei 2018

ivm aantal opzeggingen/ nieuwe leden wijzigingen aangebracht

Update 30 mei 2018

Hierbij de voorlopige indeling jeugd svcLSC1890 seizoen 2018-2019. Voor de wijze waarop dit tot stand kwam verwijzen wij jullie naar deze hyperlink.

Teamindelingen. Talentontwikkeling

In de voorbereiding van deze indeling zagen we ons geconfronteerd met de nieuwe opzet van de KNVB, waaronder voor het eerst de JO12 en JO10, en opzeggingen op het laatste moment. Het blijft een voorlopige indeling tot de 1e competitiewedstrijd in het nieuwe seizoen. Een aantal teams hebben “magere” bezetting en mogelijk dienen we teams nog samen te voegen, nieuwe spelers kunnen nog toegevoegd worden en spelers zeggen misschien toch nog op.

Op vrijdag 1 juni 2018 van 19.00-20.30 uur kun je in de bestuurskamer navraag doen over de indeling om te voorkomen dat er allerlei andere communicatie op gang komt.

We willen iedereen die mee heeft gewerkt aan deze indeling ontzettend bedanken dat we dit weer hebben weten te realiseren.

Jeugdafdeling svcLSC1890

Hieronder per leeftijdscategorie de indeling: