menu

Fysio-Actief

Fysio-Actief – Met passie voor sport

Voor sporters is een topfit lijf belangrijk op elk niveau. Voetballen met een zere knie of pijnlijke lies is niet prettig, net als tennissen met een zeurende schouder of hardlopen met last van je scheenbeen. Het sportmedische team van Fysio-Actief begeleidt sporters om blessures te verhelpen, of nog liever: te voorkomen. Belangrijk is dat sporters na een blessure zo snel mogelijk en verantwoord hun sport kunnen hervatten. Het Sport Medisch Centrum van Fysio-Actief, gevestigd op het Kleinzand 147 in Sneek, is speciaal ingericht voor (top)sporters. Hier wordt een breed aanbod aan specialisaties samengevoegd tot een specifieke, uniek samengestelde behandelwijze. Zo werkt de sportfysiotherapeut samen met eigen collega’s voor bijvoorbeeld Dry Needling en Manuele Therapie en met een sportarts, sportdiëtist en sportpsycholoog.

Fysio-Actief biedt:

Samenwerking

Fysio-Actief werkt samen met verschillende sportverenigingen en individuele sporters. Wist je bijvoorbeeld dat Fysio-Actief de sportmedische begeleiding van schaatsteam Continu, met o.a. olympische medaillewinnaars Ireen Wüst en Margot Boer, verzorgt? In onze samenwerkingsverbanden zorgen we voor optimale sportmedische begeleiding waaronder snelle service, duidelijke voorlichting, tests en metingen.

Blessure… en dan?

Heb je last van een blessure? Voetbal er niet te lang mee door! LSC werkt samen met Fysio-
Actief voor optimale blessurebegeleiding. Voor advies, trainingstips en bij vragen kunnen alle leden van LSC terecht bij het sportspreekuur van Fysio-Actief.

Wanneer? Elke maandag* – 19:00-19:45 uur
Waar? Behandelruimte bij box 1/2
*met uitzondering van zomer- en winterstop

Het sportspreekuur wordt gehouden door sportfysiotherapeut Ilse Bootsma van Fysio-Actief en is gratis en zonder afspraak toegankelijk.

De kenmerken van Fysio-Actief:

Het spreekuur

Het doel van het spreekuur is een screening van je blessure of andere sportmedische vragen. Er wordt tijdens het spreekuur niet behandeld.

Voor behandeling of revalidatie kun je direct een afspraak maken bij één van de sportfysiotherapeuten, je kunt dan op werkdagen binnen 24 uur terecht. Ook als het niet mogelijk is om langs te komen tijdens de sportspreekuren, kun je direct contact op nemen met Fysio-Actief (tel. 0515–434355) en vragen om een afspraak bij één van onze sportfysiotherapeuten. Ben je nog geen 18 jaar, vraag dan eerst toestemming aan je ouders.

Financiering

Het sportspreekuur is gratis toegankelijk. Vervolgbehandelingen (in de vorm van fysiotherapie en/of revalidatietraining) worden, als je aanvullend bent verzekerd, vergoed door je zorgverzekeraar.

Kijk voor meer informatie over Fysio-Actief op www.fysio-actief.nl. Blijf ook op de hoogte via twitter.com/FysioActief en facebook.com/FysioActief.

Fysio-Actief Sneek
Kleinzand 147-149
8601 GB Sneek
Tel: 0515 43 43 55
www.fysio-actief.nl