menu

Voorlopige indeling jeugd!!!

Bestuursmededeling Geplaatst door Frank Eggens

Update 25.07

Ivm nog een aantal opzeggingen, namen die niet juist waren, nieuwe spelers en kleine wijzigingen. Graag aandacht voor degenen die nog geen aanmeldformulier hebben ingeleverd. In blauw aangegeven.

Hierbij de VOORLOPIGE versie 3.0 selectie -en basisteamindeling voor de jeugd seizoen 2017-2018. Voor de wijze waarop dit tot stand komt verwijzen wij jullie naar deze hyperlink.

Teamindelingen def.

Deze voorlopige indeling zal tot na de zomer stand houden en er kan ook niet meer over gecommuniceerd worden. Door verhuizingen, opzeggingen, nieuwe leden, blessures etc zal het kunnen dat er nog wijzigingen plaats vinden voordat de competitie start (eind september) dat zullen we dat kenbaar maken.

In de voorbereiding van deze indeling zagen we ons geconfronteerd met de nieuwe opzet van de KNVB, opzeggingen en verzoek in te spelen op grotere teams bij JO19, JO17, JO15 en JO13.  Enerzijds vanwege het feit dat coaches zich niet geconfronteerd zien met te weinig spelers maar anderzijds ook dat we niet “te veel” teams krijgen wat invloed heeft op onze trainingsmogelijkheden op het hoofdveld en het schema voor het spelen van thuiswedstrijden.

We willen iedereen die mee heeft gewerkt ontzettend bedanken dat we dit weer hebben weten te realiseren. .

Wij wensen iedereen een hele fijne zomer en dat we met z’n allen weer een prachtig seizoen 2017-2018 mogen beleven waarbij prestatie en plezier in balans zijn zal.

Jeugdafdeling svcLSC1890

Hieronder per leeftijdscategorie de VOORLOPIGE indeling.

Lytse spilers

JO8

JO9

JO11

JO13

JO15

JO17

JO19

Meiden

 

 

 

 

 

 

  • Deel dit artikel